Investigamos para la salud de las personas

        GIR
  • Home
  • Condiciones de utilizacion y venta

Si us plau llegeixi aquestes condicions atentament abans d'utilitzar la passarel·la de pagament del servei de l'IDIAP Jordi Gol.

1. Les nostres dades

El IDIAP Jordi Gol és una Fundació creada l’any 1995 a iniciativa de l’Institut Català de la Salut. Des de llavors ha estat pionera en la investigació en Atenció Primària a l'Estat espanyol.

La nostra missió és crear nou coneixement i evidències útils, promovent, desenvolupant i gestionant la recerca de l'Atenció Primària de Salut, principalment a Catalunya, fomentant la formació en recerca, la difusió dels seus resultats i la translació als serveis sanitaris.

Institut de Recerca en Atenció Primària (IDIAP) Jordi Gol
Gran Via Corts Catalanes, 587.
08007 Barcelona
CIF: G-60954104
Número de Registre del Departament de Justícia: 1006

2. Els nostres serveis

L'IDIAP ofereix els seus serveis a tots els professionals d'Atenció Primària de Salut de Catalunya: metges de família, pediatres, tècnics de salut, especialistes extrahospitalaris, infermeres, treballadors socials i qualsevol altre tipus de professional que desenvolupi la seva activitat en l'atenció primària.

3. Política de Venda

L’IDIAP ven serveis. En cap moment li enviarem res al seu domicili per correu o missatger. Els serveis disponibles a dia d’avui mitjançant la passarel·la de pagament són:

  • Cursos de formació
  • Inscripció Jornades IDIAP

4. Política de Devolucions

Un cop efectuat el pagament, si la persona inscrita no assisteix al curs de formació o Jornada, no s’acceptarà la devolució del mateix. En el cas que el curs de formació o jornada fos anul·lat per motius propis de l’organitzador, es reintegraria l’import del mateix a la mateixa targeta en que s’hagués efectuat el pagament.